LG G5 dezvaluit de Amazon inainte de lansarea lui pe piata (galerie foto)

LG G5 dezvaluit de Amazon

Odata cu listarea facuta de Amazon saptamana aceasta, credem ca, nu mai este niciun dubiu asupra a ceea ce va lansa LG Electronics pe data de 21 februarie la Mobile World Congress, in Barcelona. Este vorba de LG G5, urmatorul varf de gama al seriei premium.

Din ce putem observa pe aceste imagini de prezentare produs, in care ne sunt prezentate diferite carcase special realizate pentru modelul de smartphone G5, ne este dezvaluit si aspectul telefonului propriu-zis.

O serie de zvonuri sugerau deja ca LG va renunta la tasta Rear-key, adaugand in locul ei un senzor pentru amprente, iar butoanele de volum si power le va muta pe partea laterala a telefonului. Confirmarea ne vine astazi, odata cu publicarea acestor imagini de prezentare, de catre cei de la Amazon.

lg-g5-husa (4)

Despre specificatiile telefonului G5 se aude ca va beneficia de un ecran Quad HD in jurul a 5.3″ in diagonala, va fi echipat cu procesorul Snapdragon 820, va avea 3GB memorie RAM (posibil 4), camere foto de 8 si 16MP cu OIS si autofocus LASER, port USB-C, va rula sistemul Android 6.0.1 Marshmallow.

Ce parere aveti despre design-ul de anul acesta propus de LG pentru varful sau de gama? Il veti achizitionat?

lg-g5-husa (3) lg-g5-husa (2)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *