SmartphonesStiri

VAIO lanseaza smartphone-ul Phone Biz cu Windows 10 Mobile

VAIO Phone Biz

Acum un an, practic imediat dupa achizitia brandului VAIO de la Sony de catre un grup privat de investitii japonez, VAIO a lansat pe piata primul sau smartphone, si iata ca, la un an distanta VAIO lanseaza un al doilea smartphone, de aceasta data cu sistemul de operare Windows 10 Mobile.

Telefonul beneficiaza de o carcasa metalica (aluminiu combinat cu sticla gorilla glass) si vizeaza mai mult segmentul corporate, clientii business. Probabil, de aici si denumirea sa.

VAIO Phone Biz, caci aceasta va fi denumirea sub care telefonul va fi comercializat in Japonia, este echipat cu un ecran Full HD de 5.5″ in diagonala, cu procesorul octa-core Snapdragon 617, dispune de 3GB memorie RAM si 16GB spatiu pentru stocare fisiere intern. VAIO Phone Biz beneficiaza de o baterie cu capacitatea de 2.800 mAh si are doua camere foto de 5MP frontal, respectiv 13MP pe spate.

vaio-windows

VAIO Phone Biz va costa in jurul a 430 de Euro in Japonia. Din pacate, nu exista informatii despre data cand va fi disponibil in Europa, dar vom reveni cu detalii atunci cand le vom avea de la producatorul nipon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!