Huawei a vandut peste 10 milioane de telefoane P8 Lite, in mai putin de 1 an

 Huawei a vandut peste 10 milioande de telefoane P8 Lite

Huawei a vandut peste 10 milioande de telefoane P8 Lite la nivel global, in mai putin de 10 luni de la data lasarii lui pe piata.

Compania chineza Huawei a anuntat astazi printr-un comunicat de presa ca a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri, modelul Huawei P8 Lite, in mai putin de un de zile (9 luni) de la lansarea acestui model pe piata. In ceea ce priveste seria de telefoane Huawei P8 (P8 varful de gama, P8 Max si P8 Lite), producatorul anunta ca livrat catre peste 16 milioane de unitati la nivel global.

Numai in luna ianuarie a lui 2016, compania chineza Huawei, a livrat peste 12 milioane de unitati de tip smartphone la nivel global, insemnand o creste cu 93% fata de aceeasi perioada a anului precedent (2015). Mai mult, luna ianuarie a fost a patra lun consecutiv in care Huawei a livrat peste 10 milioane de smartphone-uri. Datorita cresterii continue a notorietatii brandului la nivel global, interesul consumatorilor pentru produsele Huawei creste deasemenea in mod semnificativ de la luna la luna.

In total, in anul 2015, compania Huawei a livrat 108 milioane de telefoane, adica, o crestere cu 44% fata de anul 2014, rezultat care consolideaza pozitia companiei in topul primelor trei brand-uri la nivel global.

Huawei P8 Lite, surprizantor sau nu, a fost vandut mai bine pe pietele globale decat in China, in timp ce in Romania, acest model este comercializat inca din luna iunie a anului trecut si a inregistrat vanzari de peste 100.000 de unitati, situandu-se in top 5 cele mai bine vandute telefoane de pe piata noastra.

In 2014, produsele si serviciile Huawei au acoperit peste 170 de tari, deservind mai mult de o treime din populatia lumii. Tot in acelasi an, Huawei s-a clasat pe locul al treilea in ceea ce priveste livrarile de smartphone-uri la nivel global. Compania detine 16 centre R&D in tari precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India si China. Facand parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispozitia consumatorilor sai telefoane mobile, dispozitive pentru acasa si servicii cloud.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.