EaseUS MobiSaver pentru Android, software-ul cu care putem recupera fisierele sterse din telefon

EaseUS MobiSaver pentru Android

In ultimii ani smartphone-ul si tableta au devenit doua gadgeturi aproape indispensabile in vietile noastre, deoarece, in era internetului si a retelelor de socializare, oamenii cauta tot mai des solutii pentru a fi mereu prezenti in mediul online: fie pentru a impartasi idei cu prietenii sau colegii de servici, fie ca trimite mesaje, fotografii sau videoclipuri celor dragi de acasa. Iar pentru acest lucru, au nevoie de o conexiune la internet on-the-go, adica, exact de mobilitatea pe care acest tip de terminale o pot oferi.

Gadgeturile acestea ne permit de asemenea sa stocam informatii cu caracter privat: de la mesaje, la adrese de contact, numere de mobil, fotografii sau videoclipuri care, poate, imortalizeaza diferite momente din viata noastra, momente pe care ne dorim sa le pastram cu noi un timp cat mai indelungat, nu-i asa? Insa, cateodata, aceste amintiri se pot pierde foarte usor, chiar din greseala. Cred ca nu sunt primul sau singurul care a pierdut astfel de amintiri dragi, in urma formatarii din greseala a telefonuui la o instalare de firmware, de exemplu, sau fiind sterse in mod intentionat de catre o alta persoana (prieten/a, iubit/a), pentru ca a avut acces la telefonul vostru.

In astfel de cazuri, ne poate fi util un software de recuperare de date (fisiere) de pe elefonul mobil. Noi va recomandam software-ul pe care l-am testat de curand – MobiSaver pentru Android, un pachet de unelte create de catre cei de la EaseUs, o companie specializata pe recuperarea datelor de acest gen, cu o experienta de peste 12 ani in acest domeniu.

Nu cred ca gresim daca spunem ca EaseUs MobiSave pentru Android este unul dintre cele mai bune softuri de recuperare de date de pe sistemul de operare mobil – Android. Practic, acest software poate recupera SMS-uri sterse, contacte din agenda telefonica, fotografii, videoclipuri, melodii, alte fisiere sau documente care necesita recuperare de pe spatiul intern de stocare al telefonului/tabletei, sau de pe carduri SD.

De asemenea, ofera posibilitatea de a roota, formata sau de a recupera date de pe Android. De mentionat, ca softul este compatibil cu mai multe versiuni de Android, dar si cu branduri ca Samsung, LG, HTC, Motorola, Google Nexus, Sony, Huawei si altele.

Cum putem recupera aceste informatii sterse de pe smartphone sau de pe tableta cu Android?

Foarte simplu!

Screenshot (99)

Descarcati software-ul EaseUs MobiSave pentru Android  gratuit de aici (aveti acces la versiunea trial, pentru versiunea full trebuie sa platiti $39.95), apoi il instalati prin metoda clasica prin care se instaleaza un soft pe calculator (mentionam ca este compatibil inclusiv cu Windows 10), iar dupa finalizarea instalarii trebuie sa conectati telefonul/tableta prin cablul USB la calculator (nu uitati sa activati modul USB Debugging inainte, si mai important, dupa conectare, asigurati-va ca aveti acces de root/administrator pentru a putea efectua o recuperare de date, altfel nu va functiona).

Screenshot (100)

Odata conectat la calculator, pasii pe care trebuie sa ii efectuati pentru a putea recupera datele pierdute de pe telefon, tableta sau micro SD card, sunt extrem de simpli iar meniul este intuitiv.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.