Evolio Icon, un varf de gama cu 4GB memorie RAM si senzor de amprente

Evolio Icon

Televoice Group, compania din spatele brandului Evolio, a anuntat astazi lansarea pe piata a varfului de gama Evolio Icon, un gadget foarte bine echipat din punct de vedere hardware, conform comunicatului de presa trimis astazi pe adresa redactiei noastre.

Evolio Icon este un smartphone dual SIM dotat cu un ecran IPS de 5.5″ in diagonala si rezolutie Full HD, a carui margini sunt extrem de subtiri (numai 1.5mm grosime). Telefonul Evolio Icon este echipat cu un procesor octa-core de 2GHz, vine cu 4GB memorie RAM, camera foto principala de 13 megapixeli (filmeaza clipuri la rezolutie 1080p), camera frontala de 8MP si de asemenea beneficiaza de un senzor pentru amprente, o caracteristica ce nu lipseste de pe niciun flagship in ultimii ani. Icon ruleaza sistemul de operare mobil Android 6.0 Marshmallow.

„Noul flagship Evolio este un telefon puternic, dar în același timp un dispozitiv elegant. Deși ecranul este de 5.5 inch, datorită marginilor foarte înguste, telefonul se simte foarte bine în mână. Evolio Icon surprinde prin performanțe tehnologice de vârf și se adresează clienților ce apreciază gadget-urile de ultimă generație, dar pentru care prețul este un factor important. Pentru 2016 ne-am propus consolidarea poziției pe segmentul smartphone-uri și atingerea unei cote de piață de 35-40% în categoria brandurilor locale”a declarat Liviu Nistoran, CEO & Founder Evolio.

Deocamdata producatorul autohton nu a dorit sa dezvaluie pretul acestui Evolio Icon, insa, a dorit sa precizeze ca va fi disponibil pe baza de precomanda incepand cu luna martie 2016.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.