Seria de telefoane LG X va include anul acesta si modelele X max, X speed, X style si X power

lg-xcam-xscreen-phones

De curand, LG Electronics a anuntat seria de telefoane LG X, care curpinde la aceasta data doar modelele LG X cam si LG X screen. Cu toate ca, telefoanele nu sunt deocamdata disponibile niciunde pe glob, deja se zvoneste despre extinderea gamei cu alte patru modele, ce vor aparea pe piata pana spre finalele lui 2016.

Seria de telefoane LG X va cuprinde cel putin sase modele de smartphone – LG X max, X speed, X style, X power, plus cele doua modele deja anuntate. Toate vor beneficia de cate o functie principala unicat, conform producatorului. Se pare ca feedback-ul primit de compania sud coreeana a condus la realizarea acestei game de telefoane concentrata in principal pe o singura caracteristica, una pe care fiecare dintre noi ne-o dorim de la un smartphone, fie ca e vorba de o camera mai buna, un display cu rezolutie mare, un procesor puternic sau o baterie care sa te tina mai mult de o zi.

Seria de telefoane LG X va rula sistemul de operare Android, probabil versiunea Marshmallow cu o versiune actualizata Optimus UX.

Asteptam cu mare interes conferinta de presa, pe care LG Electronics o va transmite in direct din Barcelona pe Internet, Duminica, 21 februarie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x