HP Elite X3, un phablet premium cu Windows 10 Mobile (galerie foto)

HP Elite X3

Spre finalul anului trecut (2015), au inceput sa apara pe Internet zvonuri care sugerau ca Hewlett-Packard va lansa in curand un phablet cu sistemul de operare Windows 10 Mobile. Iata ca, saptamana aceasta primim si confirmarea faptului ca acest phablet HP exista, printr-o serie de imagini si informatii despre caracteristicile sale, publicate de un site din Ungaria.

Conform Tech2, terminalul va fi lansat la Mobile World Congress sub denumirea HP Elite X3 si va fi dotat cu un ecran de 6″ in diagonala, a carui rezolutie este de 2.560 x 1.440 pixeli. Elite X3 va fi echipat cu procesorul Snapdragon 820, cu 4GB memorie RAM, 32GB spatiu intern (slot microSD pana la 200GB), port conector USB-C, incarcare wireless, camere foto de 16 si 8 megapixeli si senzori pentru amprente si detectarea retinei (irisului) la fel ca si Microsoft Lumia 950.

hp_elite_x3

HP Elite X3 masoara 7.6mm grosime, este rezistent la socuri, dispune de o carcasa rezistenta la apa si praf, si ruleaza Windows 10 Mobile (fiind compatibil si cu functia Continuum, care permite transformarea dispozitivului intr-un PC Desktop prin dock-ul care va insoti acest gadget).

hp_elite_x3_lateral

Despre disponibilitatea HP Elite X3 pe piata din Europa nu se stie nimic deocamdata, si nici nu avem informatii despre pretul lui, insa, pare un gadget interesant.

Voi ce spuneti? Cum vi se pare acest phablet premium, pe care HP il propune pentru anul in curs?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *