Pretul telefoanelor Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Pretul telefoanelor Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge

Dupa nenumarate scurgeri de informatii, un videoclip si mai multe imagini in care apar cele doua smartphone-uri pe care Samsung urmeaza sa le anunte astazi la Barcelona, iata ca, o noua sursa vine sa ne dezvaluiasca pretul telefoanelor Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge.

Conform unui material promotional publicat de un retailer german, pretul telefoanelor Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge in variante de 32GB, va fi de 699 Euro, respectiv 799 Euro la liber, iar cei care il vor precomanda nu doar ca il vor primi cu trei zile mai devreme, ci, vor beneficia si de un cadou – o casca Gear VR. Samsung Galaxy S7 si S7 Edge vor fi disponibile si in ofertele operatorilor telecom dupa jumatatea lunii martie.

s7-pret

Samsung va incepe sa primeasca precomenzi pentru ambele smartphone-uri (model numar SM-G930 si SM-G935) inca de Luni, 22 Februarie, insa, in magazine vor ajunge abia din data de 11 martie. Deocamdata avem confirmarea ca, tari precum Olanda, Marea Britanie, Belgia si Germania, se vor numara printre tarile care vor incepe comercializarea lor. Despre Romania nu avem deocamdata niciun fel de informatie, dar vom reveni atunci cand le vom avea din partea celor de la Samsung Romania.

Despre specificatiile tehnice se stie in acest moment ca vor veni cu ecrane Super AMOLED de 5.1, respectiv 5.5 inci in diagonala si rezolutie Quad HD, cu procesorul Snapdragon 820 sau Exynos 8890 (in functie de piata), 4GB memorie RAM, 32/64/128GB spatiu stocare date intern, slot microSD, camere foto de 5 si 12MP, baterie de 3.000 si 3.600 mAh si vor rula sistemul de operare Android, versiunea 6.0.1 Marshmallow, cu interfata TouchWiz UX peste.

Mai multe informatii, vom afla din transmisiunea in direct a evenimentului Samsung Mobile Unpacked 2016.

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.