HTC promite un smartwatch revolutionar!

HTC promite un smartwatch revolutionar

In momentul de fata, sunt foarte multe variante de smartwatch din care poti alege, insa, HTC a anuntat la MWC2016, prin vocea sefului sau Cher Wang, ca in momentul in care compania va decide sa lanseze acest tip de gadget pe piata, aceasta va revolutiona industria de ceasuri inteligente. Nu stim concret la ce se refera doamna Wang, insa, pare destul de sigura pe declaratia dansei.

Astfel, lansarea telefonului HTC One M10 de luna viitoare, ar putea deveni una mult mai interesanta, mai ales, daca producatorul taiwanez va anunta in tandem si smartwatch-ul One Wear, despre care se tot zvoneste de mai bine de un an de zile.

Segmentul de smartwatch este dominat in mare parte de catre Apple Watch, urmat de ceasurile Gear ale celor de la Samsung, Huawei Watch, LG Watch Urbane si Motorola Moto 360, iar restul de procente sunt impartite de ceasuri precum Vector Watch, Sony Smartwatch 3, Pebble s.a.m.d.

Credeti ca HTC va reusi sa revolutioneze aceasta industrie a ceasurilor inteligente prin lansarea unui model care sa se diferentieze atat de mult de gadgeturile deja prezente in comert?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *