AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Telefoanele Zenfone primesc actualizare Android 6.0, din luna aprilie

Telefoanele Zenfone primesc actualizare Android 6.0

Asus a anuntat in sfarsit oficial ca va actualiza o parte din gadgeturile sale la Android Marshmallow si o va face incepand cu trimestrul al doilea al acestui an.

Conform unui anunt publicat de compania taiwaneza pe forumul sau, telefoanele Zenfone primesc actualizare Android 6.0, probabil, incepand cu luna aprilie. Din aceasta lista fac parte modelele ZenFone 2, ZenFone Selfie, ZenFone Max, ZenFone Zoom si PadFone S.

Mai jos gasiti lista completa cu terminalele Asus care vor primi aceasta actualizare de software, identificate dupa denumire si numarul modelului.

Printre noutatile pe care le va aduce noul firmware sunt: evident saltul la Android 6.0 Marshmallow alaturi de care vor fi incluse aplicatiile Goole Messenger, Calendar si Gmail in ZenUI, care vor inlocui aplicatiile Asus Messenger, Asus Mail si Asus Calendar (probabil la ordinul celor de la Google, deoarce Asus  a incalcat parteneriatul cu acestia prin introducerea propriilor aplicatii in locul celor standard de la Google).

Astfel, dupa upgrade-ul la Marshmallow, daca va sunt necesare cele trei aplicatii  ASUS Messenger, ASUS Mail si ASUS Calendar, le veti putea descarca din Google Play store.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!