HTC publica primul clip de promovare pentru One M10

one-m10

Acum o saptamana HTC lansa oficial campania de promovare a urmatorului sau varf de gama – One M10, prin publicarea unei imagini pe Twitter. Desi, inca nu e oficiala denumirea sa, producatorul taiwanez promoveaza telefonul sub sloganul #Powerof10 (puterea lui 10), iar tinand cont ca anul trecut cel mai important smartphone al celor de la HTC a purtat denumirea One M9, credem ca, e evidenta denumirea sub care telefonul va fi comercializat.

Saptamana aceasta HTC a lansat un nou material promotional, un videoclip, in care compania vorbeste despre devotamentul si obsesia sa de a produce unul din cele mai bune smartphone-uri de pe piata in 2016. Din pacate, pentru fanii HTC, clipul nu dezvaluie nimic despre telefon, caracteristicile sale sau data cand acesta va fi lansat oficial,insa, credem noi, ca telefonul va fi anuntat in urmatoarele 2-3 saptamani, probabil, alaturi de primul smartwatch HTC, care este asteptat sa ruleze platforma Android Wear a celor de la Google.

Revenind la One M10, se zvoneste, ca va fi echipat cu un ecran AMOLED de 5.1″, cu procesorul octa-core Snapdragon 820 ca si LG G5 si Samsung Galaxy S7, cu 4GB memorie RAM si sistemul de operare Android 6.0.1 (Marshmallow).

Asteptam cu interes confirmarea datei la care telefonul va fi lansat de HTC.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *