Sony anunta pretul castii Playstation VR si data cand incepe comercializarea ei

Sony anunta pretul castii Playstation VR

La mijlocul acestei saptamani, in cadrul Game Developers Conference la San Francisco, Sony a anuntat pretul castii PlayStation VR si data cand ea va putea fi achizitionata de publicul larg.

Dupa mai multe luni de prezentari la diferite evenimente globale si locale, Sony a anuntat in sfarsit ca, casca PlayStation VR dedicata consolei PlayStation 4, va costa 400 de Euro si ca ea va fi disponibila comercial incepand cu luna octombrie a acestui an. Insa pretul nu include controllerul Move si nici PlayStation Camera, cele doua dispozitive de pozitionare in timpul utilizarii castii VR.

La lansarea pe piata a castii PlayStation VR, Sony va include aproximativ 50 de titluri de jocuri care vor fi disponibile odata cu acest gadget. Sony colaboreaza in prezent cu peste 230 de dezvoltatori la nivel global pentru a le oferi clientilor astfel de continut pentru realitatea virtuala.

In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale PlayStation VR, aceasta casca dispune de un ecran OLED de 5.7″ cu rezolutie Full HD, vizualizarea continutului la un unghi de 360 de grade, audio 3D si un ping mai mic de 18milisecunde.

Tot in cadrul evenimentului cu presa de la GDC 2016, Andrew House, CEO-ul Sony Computer Entertainment, a anuntat ca EA, Lucasfilm si DICE lucreaza la dezvoltarea unei experiente Star Wars: Battlefront pentru sistemul de realitate virtuala dezvoltat de Sony.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *