Denumirea Huawei P9, confirmata de posterul oficial. Camera cu 2 lentile Leica!

denumirea huawei p9

Interesul pentru lansarea celui mai important smartphone Huawei pe 2016, este tot mai mare. Aceasta si pentru ca producatorul chinez a ridicat stacheta foarte mult in ultimii ani, lansand gadgeturi foarte apreciate de piata globala.

Un poster publicat recent de compania Huawei (imaginea de sus), pentru a anunta evenimentul cu presa din luna aprilie de la Londra, ne confirma denumirea Huawei P9 a viitorului varf de gama si cele doua lentile ale camerei principale pozitionate pe spatele telefonului.

Despre specificatiile tehnice ale telefonului Huawei P9, se cunosc la nivel de zvon urmatoarele: ca va beneficia de un ecran Full HD de 5.2″, va fie echipat cu procesorul Huawei Kirin 950, va avea 3GB memorie RAM, 32GB memorie ROM (spatiu intern), va dispune de o baterie de 3.000  mAh la cei numai 6.4mm (grosime) ai telefonului, va veni cu doua camere foto una de 12MP pe spate cu doua lentile si OIS (stabilizator de imagine optic) si una de 5MP frontala.

Telefonul va rula Android 6.0 Marshmallow cu o noua versiune Emotion UI peste si ne asteptam sa fi lansat in mai multe variante cu diferite specifiicatii hardware (P9 Lite, P9 Max/Plus)

In ceea ce priveste pretul telefonului, se vorbeste de 500 de dolari pentru modelul cu ecran de 5.2 inci in diagonala.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *