Traficul de date mobile RCS&RDS in roaming prin Vodafone, nu va mai fi gratuit de la 1 aprilie

Traficul de date mobile RCS&RDS in roaming prin Vodafone

Cel de-al patrulea mare operator telecom local, a anuntat astazi, ca traficul de date mobile RCS&RDS in roaming prin Vodafone, nu va mai fi gratuit incepand cu 1 aprilie 2016.

Astazi, 22 martie 2016, operatorul telecom RCS&RDS a anuntat ca va oferi prin serviciul Digi Mobil pana la 30GB trafic de date la viteze superioare in reteaua 4G a companiei pana la finalul anului (1 aprilie – 31 decembrie), si in acelasi timp prelungirea acordului de roaming national de voce si date pana in martie 2017, semnat cu Vodafone Romania inca din 2014. Odata cu aceasta prelungire de roaming, RCS&RDS va taxa traficul de date mobil pe care clientii sai il vor efectua prin reteau Vodafone Romania, incepand cu data de 1 aprilie 2016.

Astfel, daca pana de curand clientii RCS&RDS beneficiau de un trafic de date limitat gratuit in roaming alaturi de cel de voce, de luna viitoare acest trafic de date va fi taxat de companie. Doar traficul de voce in roaming ramane gratuit.

Traficul de date mobile in reteaua 4G Digi Mobil este disponibil la toate tipurile de abonamente din gama Avantaj 2, 3, 5 si Optim 2, 3, 5 si Nelimitat. In functie de tipul abonamentului contractat, utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de trafic de date mobile intre 3 GB si 5 GB in reteaua 3G.

Oferta se adreseaza clientilor noi si existenti, persoane fizice, care utilizeaza un echipament compatibil in reteaua 4G Digi Mobil (frecventa 2600 MHz TDD, banda 38). Preturile pachetelor de servicii Digi Mobil incep de la 2 euro (TVA inclus),  iar clientii pot achizitiona smartphone-uri compatibile cu tehnologia 4G, cu plata integrala sau in rate, fara dobanda. Serviciul 4G se activeaza gratuit direct de pe telefonul mobil, tastand *111# si urmand pasii indicati in mesajul de pe telefonul mobil.

Acoperirea de tip exterior a retelei 3G Digi Mobil a crescut in perioada 2015-2016 cu 10% ajungand la peste 94% din populatie la nivelul tarii. Reteaua Digi Mobil, atat 3G cat si 4G, este intr-un proces continuu de extindere, atat in mediul urban cat si rural, astfel incat aria de acoperire si experienta de utilizare a serviciului Digi Mobil pentru voce si date mobile sa fie imbunatatite constant.

Compania va continua sa investeasca accelerat in dezvoltarea retelelor 3G si 4G in cat mai multe localitati, atat pentru acoperirea de exterior cat si de interior, astfel incat de serviciile mobile sa beneficieze din ce in ce mai multi utilizatori. Numarul mare de clienti pe care Digi Mobil i-a atras in ultimul an vine sa confirme ca reteaua companiei este stabila, de incredere si ca pachetele comerciale sunt concepute sa raspunda cerintelor si nevoilor de comunicare ale clientilor sai.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *