Cat va costa traficul de date in roaming national la RCS&RDS, de la 1 aprilie

Cat va costa traficul de date in roaming national

Saptamana aceasta RCS&RDS a anuntat ca traficul de date in roaming national prin reteaua Vodafone nu va mai fi gratuit de la data de 1 aprilie 2016, astfel ca, compania a anuntat noile tarife pentru care pot opta clientii sai in cazul in care au nevoie de acces la internet in zonele in care reteaua RCS&RDS nu are acoperire (semnal).

  1. Opţiunea 100 MB oferă 100 MB trafic date în roaming national, la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).
  2. Opţiunea +150 MB, care suplimentează cu 150 MB traficul de date în roaming naţional la un cost de 1,7 euro (TVA inclus).

De mentionat ca, ambele optiuni vor putea fi activate la cerere de toţi clienţii Digi Mobil, persoane fizice şi juridice, care deţin (sau vor contracta ulterior) pachete active de telefonie mobilă ce includ internet mobil.

Opţiunea +150 MB poate fi activată oricând în cursul unei luni, doar după activarea Opţiunii 100 MB, indiferent dacă prima cotă a fost sau nu consumată, astfel încât clientul Digi Mobil poate ajunge să aibă un trafic maxim de 250 MB, la un cost cumulat de 3,4 euro (TVA inclus).

Utilizatorii Digi Mobil pot activa Opţiunile 100 MB şi +150 MB la numărul *111# (USSD), parcurgând paşii indicaţi în mesajul de pe telefon. Opţiunile sunt valabile o lună calendaristică, rămân active doar în luna în care au fost activate şi se facturează în abonamentul lunar, indiferent de volumul de date consumat.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *