AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Galaxy S5 SM-G900 primeste actualizare Android 6.0.1 Marshmallow

Galaxy S5 SM-G900 primeste actualizare Android 6.0.1 Marshmallow

Varful de gama al celor de la Samsung in 2014, Galaxy S5, primeste incepand de luna aceasta o actualizare de software, care aduce smartphone-ul la versiunea de Android – Marshmallow.

Galaxy S5 SM-G900 primeste actualizare Android 6.0.1 Marshmallow, conform utilizatorilor din Coreea de Sud si Trinidad Tobago. Desigur, ca o sa va intrebati ce legatura are Romania cu aceasta stire. Ei bine, este un prim semn oficial din partea celor de la Samsung Electronics, ca actualizarea de software va fi disponibila pe toate variante de S5, astfel ca posesorii unui asemenea telefon, fie ca vorbim de modelul liber de retea sau de unul blocat pe Vodafone, Orange sau Telekom, urmeaza sa primeasca un firmware nou care va aduce mult-asteptatul Marshmallow pe modelele Samsung SM-G900.

sm-g900m

Din captura de ecran realizata de un utilizator de Galaxy S5 mai norocos, se poate observa ca, fisierul distribuit de Samsung printr-o notificare de descarcare wireless (OTA) masoara 1.47GB. Aceasta actualizare va aduce noua versiune de TouchWiz UX pe telefon alaturi de functii precum Doze (eficientizarea consumului de energie a bateriei), acele efecte vizuale ce vin odata cu Android 6.0.1. Build-ul firmware-ului primit pe S5 (model SM-G900M) este G900MUBU1CPC3.

In cazul in care in saptamaniile ce urmeaza primiti o notificare de descarcare a noului software, iar update-ul se efectueaza cu succes, va rugam, sa reveniti pe acest articol ca sa ne spuneti cum se comporta telefonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!