Lenovo XT1700, ar putea fi urmatorul Moto E

Moto E si Moto G 4G

In 2014, Google anunta ca a vandut Motorola catre chinezii de la Lenovo, pentru aproape 3 miliarde de dolari, iar de anul trecut, chinezii  au inceput schimbarile in interiorul companiei unind divizia de telefoane mobile Lenovo cu Motorola.

Recent, Lenovo a efectuat o serie modificari la nivel executiv in cadrul Motorola. Rick Osterloh, cel care a condus Motorola pana la preluarea totala de catre Lenovo, a demisionat. Locul va fi luat de catre Aymar de Lencquesaing, de la 1 aprilie 2016. Aymar a condus pana de curand afacerile Lenovo pe continetul nord-american.

Toate aceste modificari se vor vedea in produsele pe care Lenovo/Motorola le va lansa vara aceasta, iar unul dintre primele telefoane ar putea fi Lenovo XT1700, presupus Moto E 3rd Gen.

Lenovo XT1700 ar putea fi urmatorul Moto E

Lenovo XT1700 vine cu aceleasi specificatii modeste ca si Moto E din 2015, conform rezultatelor benchmark aparute pe site-ul GFX Bench. Astfel, Lenovo XT1700 beneficiaza de un ecran HD de 5″ in diagonala,  este echipat cu chipsetul MediaTek MT6735P, care ofera un procesor quad-core de 1GHz ajutat de acceleratorul grafic mobil Mali-T720, de 2GB memorie RAM si 16GB memorie ROM.

Telefonul Lenovo XT1700 va mai dispune de camere foto de 5 si 8MP, cea din urma avand capabilitatea de a filma clipuri in format Full HD, conform aceleasi surse.

Lenovo XT1700 ar putea fi lansat pe piata vara aceasta, sub denumirea Lenovo Moto E, pierzand astfel numele Motorola, insa, nu si logoul. Acel M incercuit.

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *