ZenFone 3 si ZenFone 3 Deluxe, in primele imagini. Carcase din sticla si metal!

ZenFone 3 si ZenFone 3 Deluxe

Asus se pregateste de lansarea noii serii de smartphone-uri sub gama ZenFone, ZenFone 3, iar acest lucru s-ar putea intampla in jurul evenimentului Computex 2016, in Taipei. Insa pana la acest eveniment, organizatia Red Dot 21, a carei obiect de activitate o reprezinta design-ul gadgeturilor la nivel global, a dezvaluit din greseala (daca imaginile se dovedesc a fi reale) modelele de smartphone Asus ZenFone 3 si ZenFone 3 Deluxe.

Conform site-ului Red Dot 21, ZenFone 3, va avea un design in mare parte realizat din sticla 2.5D (curbata ca pe smartwatch-uri), la fel ca si noile S7 si S7 Edge, sub care se va regasi o textura decorativa, pe care am mai vazut-o la seria ZenFone, insa, realizata din plastic in trecut. Telefonul va beneficia de o rama metalica (aluminiu) curbata, va dispune de noul standard USB-C pentru incarcare rapida si transfer de date mai eficient. De asemenea, se mentioneaza pe acest site o camera frontala dotata cu blit LED pentru selfie-uri clare in conditii de luminozitate redusa, o camera principala bazate pe autofocus laser si un senzor pentru amprente.

Tot aici se vorbeste despre o serie de accesorii destinate acestui telefon: Smart Flip Cover care beneficiaza de materiale fluorescente si pune in evidenta luminozitatea ecranului. Marginile acestei huse va fi iluminata conform setarilor utilizatorului din UI.

zenfone3-deluxe

Cel de-al doilea model, dezvaluit de acelasi website Red Dot 21, este Asus ZenFone 3 Deluxe. Telefonul va beneficia de o carcasa realizata in intregime din metal. Asus sustine ca este primul smartphone din lume cu o carcasa realizata in intregime din metal (fara acele linii din material plastic, pe care le-am intalnit la telefoanele HTC One si chiar la iPhone, s.a.m.d, linii care reprezinta antenele radio pentru ca dispozitivul sa aibe semnal).

Ce parere aveti despre viitorul design al seriei Asus ZenFone 3?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *