HP Spectre, o bijuterie de laptop lansata la Versailles, in Franta

HP Spectre

Hewlett-Packard pare sa isi fi schimbat putin strategia de piata in ceea ce priveste lansarea de laptopuri pentru anul in curs. Astfel, producatorul a venit pe piata cu cel mai elegant si mai subtire laptop din lume — HP Spectre, care masoara numai 10.4 mm grosime.

Lansarea laptopului HP Spectre a avut loc la Versailles, in Franta, fiind promovat ca o bijuterie. Scopul lansarii lui HP Spectre este acela de a atrage clienti in cautarea de laptopuri premium si se doreste a fi o concurenta directa pentru gama Apple Macbook.

hp-spectre-2

HP Spectre dispune de un ecran IPS Full HD ce masoara 13.3″, de un procesor Intel Core i5 sau i7 din generatia a VI-a, este echipat cu difuzoare stereo Bang & Olufsen si port USB-C. Laptopul dispune de 8GB memorie RAM, 256GB PCIe SSD si o baterie care ofera pana la 9 ore si jumatate de utilizare.

Hewlett-Packard anunta ca pretul de start al celui mai subtire laptop din lume este de 1.170$ si creste in functie de dotarile optionale alese de client.

https://youtu.be/tXV7k7Bt9ow

Producatorul va comercializa variante de lux placate cu aur de 18 karate sau versiuni HP Spectre cu cristale Swarovski incrustrate in carcasa. 

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x