HP Spectre, o bijuterie de laptop lansata la Versailles, in Franta

HP Spectre

Hewlett-Packard pare sa isi fi schimbat putin strategia de piata in ceea ce priveste lansarea de laptopuri pentru anul in curs. Astfel, producatorul a venit pe piata cu cel mai elegant si mai subtire laptop din lume — HP Spectre, care masoara numai 10.4 mm grosime.

Lansarea laptopului HP Spectre a avut loc la Versailles, in Franta, fiind promovat ca o bijuterie. Scopul lansarii lui HP Spectre este acela de a atrage clienti in cautarea de laptopuri premium si se doreste a fi o concurenta directa pentru gama Apple Macbook.

hp-spectre-2

HP Spectre dispune de un ecran IPS Full HD ce masoara 13.3″, de un procesor Intel Core i5 sau i7 din generatia a VI-a, este echipat cu difuzoare stereo Bang & Olufsen si port USB-C. Laptopul dispune de 8GB memorie RAM, 256GB PCIe SSD si o baterie care ofera pana la 9 ore si jumatate de utilizare.

Hewlett-Packard anunta ca pretul de start al celui mai subtire laptop din lume este de 1.170$ si creste in functie de dotarile optionale alese de client.

https://youtu.be/tXV7k7Bt9ow

Producatorul va comercializa variante de lux placate cu aur de 18 karate sau versiuni HP Spectre cu cristale Swarovski incrustrate in carcasa. 

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *