Precomenzi pentru Huawei P9 de la Vodafone, in perioada 11 – 28 aprilie

Precomenzi pentru Huawei P9 de la Vodafone

Ieri a avut loc debutul telefoanelor Huawei P9 si P9 Plus, in cadrul unui eveniment organizat la Londra, iar la nici 24 de ore de la anuntul facut de producatorul chinez, operatorii locali reactioneaza, anuntand programul de precomenzi pentru noile modele.

Vodafone Romania anunta ca, incepand din 11 aprilie, accepta precomenzi pentru modelul de smartphone Huawei P9. Comenzile se pot efectua numai prin site-ul operatorului telecom. In plus, primele 100 de precomenzi primesc drept cadou o bratara inteligenta Huawei B2 (atentie! este vorba de modelul din 2015).

p9-huawei

Huawei P9 este primul smartphone creat in colaborare cu brandul german Leica, specializat in optica foto. Telefonul este echipat cu un ecran Full HD de 5.2″ in diagonala, cu procesorul Kirin 955 (produs de Huawei), 3 sau 4GB memorie RAM, 32 sau 64GB memorie interna ROM, doua camere foto de 12MP fiecare pe spate cu tehnologie Leica si o baterie de 3.000 mAh.

Telefonul mai dispune de un port de incarcare rapida USB-C si ruleaza sistemul de operare Android 6.0 peste care Huawei a instalat interfata grafica Emotion v5.0.

Pretul si oferta abonamentelor impreuna cu care telefonul Huawei P9 va fi disponibil, vor fi afisate pe site-ul operatorului din 11 aprilie 2016.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.