Huawei Romania anunta programul de precomenzi pentru smartphone-ul P9. TalkBand 2 cadou!

Huawei Romania anunta programul de precomenzi

Asa cum anuntasem inca de saptamana trecuta, incepand de astazi, 11 aprilie, cei ce doresc sa achizitionarea varfului de gama Huawei P9, o pot face la precomanda prin programul lansat de Huawei Romania, in care este inclus gadgetul TalkBand 2 cadou + garantie extinsa VIP pe 3 ani de zile.  Telefonul este disponibil in oferta operatorilor locali si in magazinele de specialitate partenere producatorului.

Oferta de precomenzi este valabila in perioada 11-28 aprilie, iar cei care doresc sa beneficieze de garantia extinsa vor trebui sa se inregistreze, in termen de 30 de zile de la achizitia produsului, in aplicatia HiCare, pe care noul P9 o are preinstalata. In afara perioadei extinse de garanțte, clientii vor beneficia si de facilitatea “3 luni de Garantie a ecranului”. Aceasta le va oferi posibilitatea inlocuirii gratuite a ecranului, in primele trei luni de zile de la achizitionare, indiferent de motivul deteriorarii lui.

Pasionatii de fotografie vor fi incantati sa descopere Huawei P9, primul smartphone proiectat in parteneriat cu Leica, a carui noutate o reprezinta sistemul de doua camere foto, compusa din doi senzori de 12 MP RGB (color) si BW (alb negru), si care integreaza tehnologia Hybrid Focus. Noul smartphone ruleaza cel mai nou sistem de operare, Android 6.0 Marshmallow, si beneficiaza de interfata grafica Huawei Emotion UI, versiunea 4.1.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.