LG la cel mai mare profit incasat in perioada Ianuarie – Martie, in ultimii 2 ani

g5

Conform unui raport dat publicitatii de catre agentia Reuters, LG Electronics, ar fi incasat in perioada Ianuarie – Martie 2016, cel mai mare profit inregistrat de compania sud coreean in acelasi interval de timp, in ultimii 2 ani de zile. Cu toate ca, poate cel mai important produs al sau — LG G5 (vezi foto sus: gadget ce se afla in aceasta perioada in redactia noastra pentru review prin programul Orange Smartphone Tester), abia isi face intrarea pe piata din trimestrul al doilea. Mai exact, din 15 aprilie 2016.

LG Electronics ar fi incasat nu mai putin de 440 de milioane de dolari in primele trei luni ale acestui an, mult peste predictiile Thomson Reuters si a altor analisti din piata. Producatorul sud coreean este al doilea cel mai important producator de televizoare la nivel global, iar la acest profit ar fi contribuit si vanzarile in crestere pe segmentul de electrocasnice, dar si deprecierea monedei Coreene.

In cazul in care smartphone-ul G5 se va dovedi a fi un succes pentru companie in urmatoarele luni, profitul LG ar putea creste al doilea trimestru consecutiv in 2016,  putand ajunge pana la aproximativ 520 de milioande dolari, conform estimarilor analistilor din piata.

LG a lansat G5 la Mobile World Congress 2016, in Barcelona, smartphone-ul cu slot modular si o serie de accesorii atractive consumatorilor de pe acest segment de piata, mai ales, ca anul acesta, se pune foarte mult accent pe realitatea virtuala deservita cu ajutorul puterii de procesare a smartphone-urilor.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.