EvenimenteSmartphonesStiri

Telefonul HTC 10 a fost lansat. Are specificatii la puterea a 10-a!

Telefonul HTC 10

Dupa un an 2015 mai putin favorabil producatorului taiwanez, iata ca, HTC revine in forta anul acesta, propunandu-ne un nou varf de gama. Telefonul HTC 10 are cate putin din modelele One M9 si One A9 de anul trecut, retinand designul metalic unibody (semnatura gamei HTC One), la care se adauga hardware-ul la puterea a X-a ce echipeaza acest nou smartphone.

Telefonul HTC 10 dispune de un ecran 2K Super LCD 5 (rezolutie 2.560 x 1.440, densitate pixeli per inch – 564) de 5.2″ in diagonala, vine cu difuzoare stereo Boomsound si sistem audio certificat Hi-Res (procesor DAC pe 24-bit + amplificator sunet), camera foto pe spate de 12MP si una frontala UltraPixel pentru Selfies ce dispune in premiera de un stabilizator de imagine optic (defapt, ambele camere fata/spate au un astfel de stabilizator). HTC 10 ruleaza Android 6.0.1 cu HTC Sense 8.0 UI (interfata grafica adaptata la cerintele stock Android cerute de fani).

htc10-3

Procesorul care echipeaza telefonul HTC 10 este un Snapdragon 820 produs de Qualcomm. Telefonul mai vine cu 4GB memorie RAM, acceleratorul grafic mobil Adreno 530 si 32GB spatiu intern de stocare date, configuratie care ii permite sa ofere o experienta deosebita din punct de vedere al performantei.

Bateria incorporata a telefonului are o capacitate de 3.000 mAh si poate oferi pana aproape de 2 zile de utilizare, conform anuntului facut de producator. Telefonul beneficiaza de functia Quick Charge 3.0, care ii permite posesorului sa incarce telefonul pana la 50% in doar 30 de minute. Acest smartphone mai dispune de conectivitate NFC, Bluetooth 4.2 si are si un port USB-C.

htc10-1

HTC va comercializa telefonul HTC 10 in Europa, in trei variante: Argintiu, Auriu si pe un Gri inchis, iar pretul telefonului este de 700 de Euro.

htc-ice-view

Alaturi de telefon vor fi disponibile o pereche de casti realizate in colaboarere cu JBL si husa Ice View semi-transparenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!