Tu pe cine suni cand ai o problema cu smartphone-ul tau? (P)  

Tu pe cine suni cand ai o problema cu smartphone

Cu totii avem acel prieten pasionat de tehnologie, care stie cate in luna si in stele si care ne consiliaza cand vrem sa ne schimbam telefonul. Totusi, cand ai o problema cu smartphone-ul tau, de cele mai multe ori nu are cum sa te ajute, situatie in care trebuie sa suni pe altcineva.

Dar pe cine? Cine se pricepe atat de bine incat sa iti poata oferi recomandarea potrivita? Daca ai un smartphone Huawei, raspunsul este doar unul: specialistii care raspund la linia gratuita Tel Verde Huawei Romania!

Specialistii Huawei sunt informati si pregatiti pentru a raspunde la intrebari dintre cele mai diverse: de la informatii despre actualizarile de soft, la costul inlocuirii anumitor piese si pana la disponibilitatea celor mai cool accesorii pentru modelele tale preferate.

In plus, cand suni la 0800 400 896, nu primesti doar recomandari, ci si ajutor!

Astfel, daca se va constata ca problema ta necesita trimiterea telefonului in service, operatorul va trimite un curier la tine acasa, gratuit. Acesta va ridica telefonul, il va duce pentru constatare si interventii la Centrul de Service autorizat Huawei, ESD Romania, si, apoi, ti-l va inapoia in siguranta.

De acum inainte, stii unde vei suna, nu-i asa? Iar noi stim cum ti se va raspunde: Buna ziua, suntem Tel Verde Huawei Romania si suntem aici sa va ajutam!

Nota: Linia de telefon gratuita de tip TEL VERDE pentru Romania este disponibila de Luni pana Vineri, intre orele 09:00 – 18:00.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.