SmartphonesStiri

Telekom va accepta precomenzi pentru hTC 10 din 20 aprilie

Telekom va accepta precomenzi pentru hTC 10

Telekom va accepta precomenzi pentru hTC 10, incepand cu data de 20 aprilie 2016, se arata intr-un comunicat de presa dat publicitatii astazi, de catre operator.

Ieri, 12 aprilie, hTC a lansat pe piata cel mai nou si mai performant smartphone al sau – hTC 10, telefon ce va fi disponibil si pe piata din Romania incepand cu data de 20 aprilie, conform comunicatului de presa trimis pe adresa redactiei noastre, de catre operatorul Telekom Romania.

Astfel, in perioada 20 aprilie – 3 mai, noul smartphone hTC 10 va fi disponibil la precomandă pe site-ul operatorului. La fiecare precomanda inregistrata in perioada mai sus mentionata, clientul primeste gratuit o boxa JBL Charge 2+. Telefonul hTC 10 se va regasi si in magazinele Telekom din toata tara, precum si in magazinele partenere acestuia din luna mai. Telefonul va putea fi cumparat in variante de culoare: Dark Grey (gri inchis), respectiv Silver (argintiu cu alb).

htc10-1

Pretul nu a fost deocamdata anuntat de operator, ramanand sa stabileasca oferta de abonamente alaturi de care telefonul hTC va fi comercializat. Vom reveni cu detalii in acest sens, atunci cand Telekom ni le va comunica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!