Kindle Oasis, noul eBook reader de la Amazon

Kindle Oasis

Amazon a lansat saptamana aceasta noul eBook reader denumit Kindle Oasis, gadget ce vine echipat cu o husa din piele, care dispune si de o functie de incarcare a dispozitivului. Oasis este cel mai subtire (8.5mm in cel mai gros punct al sau, 3.3mm in cel mai subtire punct) si cel mai usor (sub 135 de grame) model Kindle lansat pana in prezent si se incarca in aproximativ 3 ore prin conexiune USB la un laptop/PC sau la televizoarele mai noi, cu un astfel de port. Are o autonomie de utilizare de pana la 8 saptamani, daca nu e conectat la o retea wireless, cititi maxim 30 de minute pe zi, iar luminozitatea e setata la 10.

Kindle_Oasis_5

Display-ul cu tehnologie PaperWhite si E-Ink Carta de 6″, vine cu 16 nuante de gri si o densitate de 300 dpi, dispune de 4GB memorie interna + cloud storage gratuit pentru stocare documente, nu are un sistem de operare instalat, iar continutul dorit poate fi descarcat direct de pe el prin conexiune Wi-Fi.

Kindle_Oasis_2

Cat despre formatele pe care Kindle Oasis le poate citi, suporta urmatoarele: Kindle Format 8 (AZW3), Kindle (AZW), TXT, PDF, MOBI, PRC; HTML, DOC, DOCX, JPEG, GIF, PNG si BMP prin conversie.

Pretul eReaderului Kindle Oasis afisat de Amazon este de 290 de dolari si va fi disponibil din data de 27 aprilie 2016, conform listarii de pe magazinul online.

Kindle_Oasis_3 Kindle_Oasis_4

Kindle_Oasis_6

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *