Moto G 4th Gen va avea senzor de amprente, confirma cateva fotografii scurse

moto g 4th gen

Producatorul american Motorola a fost achizitionat de catre chinezii de la Lenovo, iar schimbarile din interiorul companiei incep sa se vada, atat la nivel executiv, cat si in produsele pe care chinezii urmeaza sa le lanseze sub brandul Moto anul acesta.

Noua serie de telefoane Motorola ce urmeaza a fi lansate anul acesta, nu vor mai purta aceasta denumire, ci vor fi lansate si branduite “Moto by Lenovo,” conform zvonurilor. O alta schimbare este promisiunea facuta la inceputul acestui an de unul din executivii companiei Lenovo, care promisese ca toata noua serie va beneficia de un senzor pentru amprente, lucru confirmat, se pare, si de imaginile scurse recent pe internet, in care se presupune ca apare telefonul Moto G 4th Gen, fotografiat din fata si din spate.

Dupa cum putem observa din aceste fotografii Moto G 4th Gen va avea un senzor de amprente amplasat in partea de jos-fata, in timp ce pe spate telefonul va mosteni acelasi model al camerei foto cu blit, intalnit pe generatia a III-a de Moto G. Nu se stie daca senzorul de amprente va avea si alta functie, dar, e posibil, ca el sa functioneze si ca buton de “Acasa.”

Ce parere aveti despre introducerea unui senzor de amprente pe noile modele Moto by Lenovo si cum vi se pare designul noii generatii de Moto G?

sursa

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *