Super Red Duo, noile abonamente lansate de Vodafone

vodafone bonus internet si convorbiri nelimitate

Vodafone Romania a lansat o noua oferta pentru clientii interesati de oferta de abonamente a operatorului. Astfel, incepand de saptamana aceasta, acestia pot contracta abonamente Super Red Duo in care sunt incluse terminale gratuite la alegere din cele incluse in aceasta campanie, precum si trafic de net pe mobil pentru streaming video. Acest tip de abonamente au incluse de asemenea 24 de luni de acces gratuit la HBO GO.

“Reteaua noastra Supernet 4G, certificata pentru cele mai bune rezultate de voce si date din Romania pentru al doilea an consecutiv, a devenit garantata pentru toti utilizatorii nostri. Mai mult decat atat, reteaua noastra este optimizata pentru video si, ca parte a celei mai recente promotii pentru abonati, utilizatorii Super Red Duo pot accesa o bogata colectie de continut video si pot face streaming de filme si seriale, cu Internet nelimitat, bucurandu-se de libertatea celei mai bune experiente de date”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

De asemenea, SIM-ul principal din abonamentele Super Red Duo are inclus si un bonus de date nelimitate, valabil timp de trei luni. In plus, si al doilea SIM din abonament dispune de un bonus de date nelimitate, timp de doua luni.

Screenshot (440)

Abonamentele includ si acces la continutul video generos disponibil in aplicatia HBO GO, iar ambele SIM-uri incluse in pachetele Super Red Duo pot accesa simultan colectia de filme si seriale din aplicatie. Primul SIM  include acces la HBO GO pe intreaga perioada contractuala, iar si cel de-al doilea SIM ofera acces la continutul video din aplicatie, timp de doua luni.

Ce parere aveti despre noua oferta de primavara lansata de operatorul Vodafone?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.