5GB net mobil bonus la cartela Vodafone, incepand cu Oferta 6

5GB net mobil bonus la cartela Vodafone

Astazi, 21 aprilie 2016, Vodafone Romania a anuntat lansarea unei noi oferte valabila pentru clientii la cartela. Astfel, incepand de saptamana aceasta, toti clientii de cartele Vodafone vor beneficia de 5GB net mobil bonus, dar numai incepand de la ‘Oferta 6’ in sus, din ramura ‘Promotii’ (apel la *100#).

De asemenea, clientii care au activata extraoptiunea ‘Oferta 7’ sau una din celalalte optiuni din Promotie, pana la Oferta 12, pot accesa aceste extraoptiuni pana la 5 saptamani.

“Utilizatorii Cartelei Vodafone se bucura, de acum, de cea mai generoasa oferta de date disponibila, in fiecare extraoptiune. Mai mult, beneficiile incluse sunt disponibile timp de pana la cinci saptamani, astfel incat toti utilizatorii nostri sa se poata bucura pentru mai mult timp de cea mai buna experienta, in reteaua Supernet 4G”, a declarat Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone Romania.

De acum, extraoptiunile Cartelei Vodafone includ, pe langa unitatile “Ce vrei tu”, ce pot fi folosite pentru apeluri, SMS-uri sau trafic de date, si pana la 8.000 MB trafic de date.

Beneficiile incluse in noile extraoptiuni sunt listate in tabelul de mai jos:

5GB net mobil bonus la cartela VodafoneScreenshot (442)

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.