Peste 2 milioane de abonati Digi Mobil (persoane fizice)

Peste 2 milioane de abonati Digi Mobil

In cadrul unui eveniment cu presa ce a avut loc astazi, 21 aprilie, inainte de pranz, compania RCS&RDS a prezentat cifra care reprezinta numarul total de abonati Digi Mobil (persoane fizice) in cei doi ani de zile de la relansarea serviciului de telefonie mobila. Aceasta cifra reprezinta 25% din piata actuala a abonamentelor mobile contractate de romani ca persoana fizica.

„Secretul succesului înregistrat cu serviciul Digi Mobil se datorează pe de o parte, investitiilor in tehnologie pentru a oferi un serviciu de calitate, la un pret avantajos, pentru utilizatorii din Romania, iar, pe de alta parte, clientilor care au avut incredere in noi. Vom continua sa investim in dezvoltarea retelelor 3G si 4G pentru a le oferi clientilor nostri servicii de internet mobil la viteze superioare, astfel incat sa se poata bucura de pachetul generos de date mobile pe care Digi Mobil il are inclus la toate abonamentele din portofoliu.” declara Valentin Popoviciu, Vicepresedinte RCS & RDS.

Pachetul de servicii Optim Nelimitat  a atras 1 milion de clienti in ultimii doi ani si se claseaza in acest fel in topul preferintelor utilizatorilor Digi Mobil si din piata. In acelasi timp, serviciul de internet mobil inregistreaza peste 2,4 milioane de utilizatori.

Investitiile majore in dezvoltarea si extinderea retelei Digi Mobil 3G si 4G, tehnologiile de ultima generatie care au dus la cresterea calitatii serviciului de voce si date mobile, dar si ofertele comerciale concepute sa raspunda cerinţelor şi nevoilor de comunicare ale utilizatorilor din Romania, au atras intr-o perioada scurta, numarul mare de utilizatori in reteaua companiei RCS & RDS.

In acelasi timp, traficul total de date mobile dintr-o luna a ajuns la 2,8 milioane de Gbytes, in timp ce traficul lunar de  Internet si date fixe a ajuns la 204 milioane de Gbytes. Traficul mediu al unui utilizator Digi Mobil este astfel de aproape 3 ori mai mare decat al unui utilizator mediu din piata.

La doar doi ani de la relansarea serviciului, Digi Mobil a dezvoltat puternic portofoliul de abonamente, oferind, pe langa servicii de voce si internet mobil, si o gama variata de echipamente, disponibile cu plata in rate fara dobanda.

Prețurile abonamentelor din portofoliul Digi Mobil incep de la 2 euro/luna (TVA inclus) și includ, in funcție de pachetul ales, minute nelimitate in rețeaua Digi (fix-mobil), dar și in alte rețele naționale și internaționale (fix-mobil), sute de SMS-uri, trafic lunar de date mobile de pana la 5 GB in reţeaua 3G şi de pana la 30 GB la viteza maxima in reţeaua 4G.

Incepand de astazi, compania vine in sprijinul utilizatorilor care nu sunt clienti de servicii fixe Digi si isi porteaza numarul in reteaua Digi Mobil si le ofera posibilitatea de a achizitiona telefoane inteligente cu avans scazut cu pana la 50%.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.