Inaugurarea magazinului iStyle Timisoara – Premium Apple Reseller [Galerie foto]

Inaugurarea magazinului iStyle Timisoara

Astazi, 23 martie 2016, a avut loc inaugurarea unui nou magazin iStyle (premium reseller Apple). De aceasta data in Timisoara. Noul magazin se afla la etajul 1 vis-a-vis de scarile rulante, in incinta Iulius Mall Timisoara.

iStyle Timisoara le va oferi fanilor brandului Apple posibilitatea de a achizitiona cele mai noi produse lansate de producatorul american, beneficiind astfel de garantie, service autorizat, consultanta, instruire de utilizare si finantare.

Clientii care au calcat deja pragul noului magazin iStyle din Timisoara, si nu au fost putini la numar, au avut parte de reduceri, cadouri si surprize placute.

20160423_120252

Printre gadgeturile disponibile in oferta iStyle Timisoara se regasesc Apple Watch, iPad Pro, noua linie de Macbook-uri, precum si noile iPhone SE, 6s si 6s Plus. De asemenea, in oferta se regasesc si o sumedenie de accesorii, atat Apple, cat si accesorii third-party dedicate acestui brand.

20160423_120309

Pentru o lista completa cu produsele comercializate in magazinul din Timisoara, precum si alte informatii, le puteti accesa site-ul oficial al magazinului iStyle. 

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.