OnePlus 3 va avea specificatii de flagship killer, la fel ca si predecesorii sai

oneplus 3

Mica companie chineza, producatoare de smartphone-uri, care a facut atata valva pe Internet datorita sistemului sau de achizitionare a telefoanelor OnePlus pe baza unor invitatii, pregateste cea de a III-a generatie de flagship killer, iar conform listarilor presupului OnePlus 3 aparute pe site-urile GeekBench si GFXBench, telefonul va avea specificatii demne de un telefon de top.

OnePlus 3 este asteptat sa vina echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 820, cu 4GB sau 6GB memorie RAM, camere foto de 8 si 16 megapixeli, un ecran Full HD cu diagonala de 5″ si va rula versiunea de Android, Marshmallow 6.0.1.

In aceasta perioada, chinezii de la OnePlus, ar testa doua variante posibile ale lui OnePlus 3. Un model cu ecran cu diagonala de 5 inci si un model cu ecran al carui diagoanala va masura 5.5 inci. Nu se stie cu exactitate daca vor lansa doua modele sau daca vor alege sa anunte numai unul din cele doua.

Despre lansarea telefonului OnePlus 3, supranumit si ‘the flagship killer‘, se zvoneste ca ar putea avea loc nu mai tarziu de luna viitoare.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.