Philips S653H, smartphone-ul premium, pe care olandezii il propun in 2016

Philips S653H

Philips este unul dintre producatorii modesti in materie de smartphone-uri, compania multumindu-se sa lanseze mai mult telefoane accesibile ca pret, concentrandu-se mai mult pe televizoare, monitoare si alte produse electronice si electrocasnice.

Anul acesta olandezii de la Philips pregatesc un model de nivel mediu ceva mai premium — Philips S653H, care, din ceea ce putem observa din fotografiile scapate pe internet saptamana aceasta, va avea un design asemenator cu cel al lui iPhone S6 si One A9 si va fi extrem de subtire. Telefonul va masura numai 6.95 mm grosime.

Philips-S653H

Pe langa carcasa metalica, Philips S653H, caci aceasta se pare ca va fi denumirea sa, dispune de un senzor pentru amprente, de port USB-C (noul standard), un ecran Full HD cu diagonala de 5.5 inci, procesorul MediaTek Helio X10 la fel ca si One S9,  3GB memorie RAM, 32GB memorie ROM (spatiu intern), camere foto de 8MP (fata si spate) si o baterie de 2.550 de mAh. Telefonul va dispune si de incarcare rapida.

Philips_S653H

Philips S653H urmeaza a fi lansat pe piata in urmatoarele saptamani sau luni. Asteptam cu interes sa aflam restul de informatii, precum pretul, data si pietele unde el va fi disponibil.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *