EvenimenteSmartphonesStiri

Telefonul la puterea a X-a, hTC 10, a ajuns oficial in Romania [Galerie foto]

Telefonul la puterea a X-a, hTC 10, a ajuns oficial in Romania

Astazi, 27 aprilie, la Grand VIP Studios (Grand Cinema, Baneasa Shopping Center), a avut loc lansarea smartphone-ului hTC 10, cel mai performant model din istoria producatorului taiwanez.

In cadrul evenimentului cu presa, colegii nostri, au aflat de ce cei de la hTC au fost atat de obsedati in ultimele luni, iar rezultatul obsesiei lor se reflecta in designul elegant al noului varf de gama si hardware-ul foarte performant al acestuia.

lansare-htc-10-romania-19

hTC 10 este echipat cu un ecran 2K Super LCD 5 (rezolutie 2.560 x 1.440) de 5.2″ in diagonala, vine cu difuzoare stereo Boomsound si sistem audio certificat Hi-Res (procesor DAC pe 24-bit + amplificator sunet). Camera foto principala de pe spate beneficiaza de un senzor de 12MP echipat cu stabilizator de imagine optic si unghi larg de fotografiere (f/1.8 apertura), iar camera frontala pentru selfies dispune de un senzor UltraPixel de 4MP.

Telefonul este echipat cu procesorul Snapdragon 820, cu acceleratorul grafic mobil Adreno 530, dispune de 4GB memorie RAM si 32GB spatiu intern pentru stocare date. De asemenea, vine cu o baterie integrata in telefon cu capacitatea de 3.000 mAh, ce poate fi incarcata prin portul USB-C. hTC 10 beneficiaza si de tehnologia Qualcomm Quick Charge 3.0, ceea ce inseamna ca poate fi incarcat foarte rapid la priza. Sistemul de operare este Android Marshmallow cu versiunea 8.0 a interfetei grafice HTC Sense peste.

lansare-htc-10-romania-10

hTC Romania a anuntat si pretul recomandat pentru magazinele partenere producatorului. Telefonul hTC 10 va costa 3.300 lei, dar il vom gasi si subventionat la operatorii telecom prin ofertele lor la abonament.

Au contribuit: Alexandra Tudorache (foto); Florin Popovici (text si editare)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!