AOC AGON AG271QX, primul monitor de gaming din noua gama AGON

AOC AGON AG271QX

AOC a anuntat saptamana aceasta lansarea pe piata a primului monitor de gaming din nou serie AGON, dedicata gamerilor. Monitorul AOC AGON AG271QX beneficiaza de un display TN Quad HD (rezolutie 2K) cu rata de refresh de 144Hz si raspuns de milisecunda, multumita tehnologiei Addaptive-Sync (FreeSync compatibil, 30-144 Hz).

Jucătorii care iubesc competiția nu doar că se pot baza pe imagini care rulează rapid și clar, dar și pe comenzi executate instantaneu și pe vizualul perfect, adaptat oricărei situații. Modul Low Input Lag AOC anulează procesarea anterioară în partea electronică a monitorului, deci, accelerează comanda prin mouse, tastatură și gamepad, oferind rezultate imediate. În același timp, controlul AOC pentru umbre le permite jucătorilor să modifice contrastul în foarte întunecat sau luminos, fără să afecteze calitatea zonelor echilibrate de restul suprafeței ecranului.

AOC AGON AG271QX front

Jucătorii care nu se plictisesc niciodată și-ar dori un mediu ergonom și să se poată baza pe capacitatea de a-și ajusta monitorul. Baza ergonomică AOC AGON asigură confortul prin posibilitatea de ajustabilitate a înălțimii, înclinării, rotirii, și este marcat de o scală, astfel încât jucătorii să își poată seta monitorul după bunul plac.  Un plus de confort este asigurat  de tehnologia AOC Flicker-Free  și de modul AOC Low Blue Light, ambele având rolul de a proteja ochiul, de a reduce disconfortul și oboseala în timpul sesiunilor de gaming. Setările monitorului sunt piese-cheie, extrem de importante, care trebuie să fie modificate după bunul-plac al utilizatorului, deci trebuie să fie accesibile. Aceste aspecte le sunt asigurate jucătorilor. Nu doar că AOC face posibilă schimbarea setărilor presetate, dar adaugă și un gamepad – AOC QuickSwitch Controller – care îi permite utilizatorului să alterneze cu ușurință modul de joc, să ajusteze gradul de luminozitate, contrastul sau sa modifice alte setări.

Monitorul premium pentru gaming AOC AGON AG271QX, destinat gamerilor competitivi, va fi disponibil din iunie 2016 la prețul recomandat de 2.679 de lei.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.