Moto X 4th Gen (2016) ar putea arata asa la lansare!

moto-x-2

Finalul de saptamana ne dezvaluie ceea ce zvonurile sugereaza ca ar fi urmatorul Moto X, dezvoltat de aceasta data de Lenovo, producatorul chinez care a achizitionat Motorola Mobility de la Google nu cu mult timp in urma.

Moto X 4th Gen, ar putea sosi cu o carcasa in intregime metalica, la fel ca majoritatea varfurilor de gama lansate anul acesta: HTC 10, LG G5, Huawei P9. Ar fi o surpriza din partea brandului Moto by Lenovo, care ne-a obisnuit cu modele realizate in mare parte din material plastic (in special modelele din seriile Moto G si Moto E).

mot-x

Din ce putem distinge din presupusele imagini scapate pe Internet, Moto X 4th Gen, va fi disponibil in cel putin douar variante: una cu carcasa metalica si altul cu carcasa probabil din material plastic a carui textura in dungi, pare a se adresa unui public mai nonconformist, mai tanar. E posibil ca aceasta sa fi varianta pe care clientii de telefoane Motorola o vor putea customiza prin unealta online denumita Moto Maker, care, din pacate, nu este disponibila nici pana in prezent romanilor.

mot-x-3

Aspectul modelului Moto X 4th Gen este usor rotunjit pe margini, iar pe spate se pot osberva o camera imensa, similara cu cea a telefonului Lumia 950, precum si un grilaj pentru difuzor care sugereaza amplasamentul sau. De asemnea, frontal e posibil ca Moto X 4th Gen sa beneficieze de un senzor pentru amprente, care ar putea functiona si ca buton Home (Acasa).

Aceleasi imagini confirma functia actualizata Active Display, si senzorii amplasati frontal, care pot detecta miscarea.

Ce parere aveti despre potentialul design al varfului de gama din seria Moto pe anul in curs?

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.