Investitie strategica Lenovo, intr-un centru de productie deschis in Europa

Investitie strategica Lenovo

Numarul unu in productia de PC-uri la nivel global, chinezii de la Lenovo, anunta investitia strategica si deschiderea unui centru de productie in parteneriat cu Flex, in Europa, care va ajuta compania sa-si deserveasca clientela enterprise din Europa, Orientul mijlociu si Africa, in materie de servere dedicate acestui segment de piata, precum si a centrelor de date (solutii care includ servere x86 si intreaga gama de produse de stocare si retele pentru mediul bazat pe centre de date).

Astfel, clientii enterprise si partenerii producatorului chinez din aceste zone, vor beneficia de un timp mai scurt de livrare, dar si de costuri de operare mai mici.

Producția va incepe in vara anului 2016 si va veni in completarea capabilitatilor existente de productie ale Flex pe linia de produse ThinkServer, precum si o serie de alte produse.

Una dintre unitatile de produtie Flex din Ungaria, dedicata Lenovo, va produce intreaga gama de servere x86, inclusiv asamblarea sistemelor, gama completa de optiuni de stocare si retelistica si servere de tip rack complet integrate pentru configurarea sistemelor personalizate la comanda.

Flex este partener strategic al Lenovo de sase ani si este deja implicat in productia unei game de produse, inclusiv servicii de depanare pentru PC-uri, telefoane, servere ThinkServers si tablete. De fapt, unitatea Sarvar din Ungaria a fabricat si expediat recent PC-ul cu numarul 5 milioane pentru Lenovo în EMEA.

Parteneriatul cu Flex reprezinta un element central din strategia Lenovo pentru obtinerea unui echilibru intre unitatile de productie proprii / interne si serviciile de fabricare contractate de la terte parti, compania putand astfel valorifica tot ce e mai bun din inovatia externa pentru a aduce imbunatatiri in procesul de productie.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.