Canon anunta PowerShot SX620 HS, un compact cu super zoom optic (25x)

Canon_SX620 HSCanon lansează astăzi modelul PowerShot SX620 HS, o cameră foto compactă cu superzoom, construită pentru a vă aduce mai aproape de acțiune, datorită noului zoom optic 25x. Această cameră foto este perfectă pentru a surprinde momente importante, datorită senzorului CMOS de 20,2 megapixeli și procesorului DIGIC 4+. Dispunând de o gamă unică de efecte creative, modelul PowerShot SX620 HS vă ajută să vă dezvoltați latura creativă și va ofera posibilitatea de a va conecta  cu usurinta  wireleless

Calitate în buzunar și zoom la indemana

Modelul PowerShot SX620 HS impresionează datorită noului său obiectiv ultra-superangular și zoom-ului optic 25x – care se poate extinde cu încă 50x prin tehnologia ZoomPlus. Când fotografiați în mişcare, funcția de Stabilizare Inteligentă a Imaginii cu opt moduri se adaptează practic oricărui scenariu.

Filmare instantanee

Modelul PowerShot SX620 HS vă oferă libertatea de a filma Full HD, ca să puteți retrăi mereu momentele deosebite din viaţa voastră. Sistemul Dynamic IS (de stabilizare dinamică a imaginii) vă oferă stabilitate vizuală în fiecare cadru, menținându-vă imaginile clare, chiar și la zoom mare sau la filmarea cu camera ținută în mână. Funcția Story Highlights combină fotografiile și videoclipurile dvs., creând cadre pline de viaţă ale momentelor de familie sau din vacanțe.

Creativitate surprinsă și conectată

Funcția Creative Shot adaugă efecte și filtre stilistice – precum Fish-eye Effect si Miniature Effect – fotografiilor dvs., pentru a le da o notă artistică, oferindu-vă cinci versiuni separate alături de imaginea originală și construindu-vă o colecție proprie de fotografii interesante pe care le puteți păstra de-a lungul timpului.

Fie că sunteți în vacanță sau exploraţi oraşul, vă puteți împărtăși ușor fotografiile cu cei dragi, conectându-vă rapid la dispozitive inteligente prin Dynamic NFC și transferând fotografiile prin aplicația Camera Connect – sau le puteți stoca direct în cloud, prin servicii precum irista de la Canon, prin intermediul Wi-Fi. Pentru încărcări directe și noi metode de distribuire, modelul PowerShot SX620 HS este compatibil și cu Canon Connect Station CS100.

PowerShot SX620 HS

Specificații-cheie ale modelului PowerShot SX620 HS:

  • Cameră foto mică, cu un zoom puternic, pe care o puteți lua oriunde
  • Este simplu să vă conectați, să distribuiți și să fotografiați telecomandat, prin Wi-Fi & NFC
  • Creați filme Full HD impresionante, cu o simplă atingere de buton
  • Surprindeți fără efort calitatea pe care o merită amintirile dvs.
  • Jucați-vă și dezvoltaţi-vă propria creativitate

Pretul noii camere Powershot din seria de compacte Canon, costa 280 de dolari.

3 Comentarii

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *