EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, primul obiectiv AF din lume, cu blit Macro Lite incorporat

EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM

Canon a anuntat la inceputul acestei saptamani primul obiectiv AF din lume, EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, cu blit Macro Lite incorporat, dedicat camerelor foto din seria EOS M.

Compact și ușor, obiectivul oferă performanţe macro fără precedent și include primul bliț Macro Lite[i] încorporat din lume, pentru înlăturarea umbrelor fotografice. Fiind un model de top în clasa sa, are capacitatea de a focaliza subiecți la o distanță de 15 mm și un corp ce cântărește doar 130 g, modelul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM este totodată cel mai ușor obiectiv macro din lume[ii] pentru camere foto mirrorless cu obiective interschimbabile. Fie că fotografiați felul preferat de mâncare pentru a-l distribui pe Instagram™, sau detaliile minunate ale unei flori de primăvară, obiectivul este perfect pentru a surprinde detalii și culori complexe.

Blițul Macro Lite dedicat vă permite să apropiați obiectivul atât cât este nevoie, fără a face compromisuri în privința luminii. Folosit pentru a ilumina de aproape obiecte mici, acesta poate fi controlat printr-un comutator, permițându-vă să schimbați intensitatea și direcția luminii de pe una sau chiar de pe ambele părți ale blițului Macro Lite, pentru a crea o iluminare dramatică, în timp ce design-ul reduce umbrele proiectate de către camera foto și obiectiv.

3695016_Canon_EF-M_28mm_F3.5_macro_IS_STM

Măriți fiecare detaliu

Pentru a obține cadre unice, obiectivul vă oferă atât grosisment natural de 1.0x, cât și de 1.2x în modul Super Macro. Acesta poate focaliza până la distanța de 15 mm, pentru a vă ajuta să vă apropiați și mai mult de subiecț, să surprindeți complexitatea și să măriți fiecare detaliu.

Oferindu-vă flexibilitatea de a fotografia fără tremur al camerei foto, stabilizatorul de Imagine Canon – care vă oferă rezultate clare și fără blur – în combinație cu tehnologia Hybrid IS corectează și tremurul angular al camerei foto, care apare de obicei la fotografierea macro.

Modelul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM este primul obiectiv autofocus din lume capabil să focalizeze atât la infinit, cât și la grosisment de 1.2x[iii]. În afară de performanța macro de excepție, modelul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM include o diafragmă circulară cu șapte lamele, pentru un blur fin al fundalului, precum și o distanță focală de 45 mm (echivalent cu 35 mm), pentru a vă oferi posibilitatea de a surprinde pe loc cadre de tip portret și cadre largi, fără a mai trebui să schimbați obiectivul. Puteți obține și videoclipuri clare și fără întreruperi, datorită focalizării silențioase a sistemului STM al obiectivului, care vă permite să schimbați punctul de focalizare și să vă deplasați fără a mai avea grija întreruperilor cauzate de zgomot.

Pentru a vă ajuta să profitați din plin de capacităţile vitezei de autofocalizare atunci când filmaţi cu o cameră EOS M3 sau EOS M10 având montat obiectivul EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM, o actualizare de firmware va fi disponibilă de la sfârșitul lunii mai.

Caracteristicile-cheie ale modelului EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM:

  • Fotografii macro superbe cu ajutorul blițului Macro Lite încorporat
  • Vă puteți apropia și mai mult, pentru a curpinde cele mai mici detalii
  • Imagini clare ca un vârf de ac, datorită sistemului Hybrid IS și design-ului unic
  • Design stilat și compact, perfect potrivit seriei EOS M
  • Înregistrare facilă de videoclipuri fără întreruperi

Pretul obiectivului este de 300 de dolari.

[i] Dintre obiectivele autofocus interschimbabile pentru camere foto (SLR sau mirrorless). Pe baza cercetărilor Canon valabile în mai 2016.
[ii] Dintre obiectivele macro interschimbabile pentru camere foto (SLR sau mirrorless). Pe baza cercetărilor Canon valabile în mai 2016.
[iii] Dintre obiectivele autofocus interschimbabile pentru camere foto (SLR sau mirrorless). Pe baza cercetărilor Canon valabile în mai 2016.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.