Windows 10 Mobile necesita de doua ori mai multa memorie RAM si ROM, spune Microsoft

IMAG0149

Prima jumatate a lui 2016 ne-a adus si primul update major Windows pentru mobile, care a facut ca un numar coniderabil de smartphone-uri (mare parte telefoane Lumia), sa faca pasul catre noua platforma Windows 10 Mobile.

Odata cu trecerea la Windows 10 Mobile (versiune mult mai complexa), cresc si cerintele hardware minime necesare pentru ca sistemul de operare sa ruleze in conditii decente.

Astfel, Microsoft si-a actualizat pagina cu cerintele minime hardware necesare unui smartphone pentru a putea rula sistemul Windows 10 Mobile. Daca pana sa se faca aceasta trecere la Windows 10 minimul de memorie necesar era de 512MB RAM + 4GB memorie de stocare interna, acum, conform website-ului Microsof Developer Network, telefoanele necesita un minim de 1GB memorie RAM si 8GB memorie ROM (spatiu intern), pentru ca sistemul sa poata rula in conditii optime.

Actualizarea cerintelor minime hardware necesare vine in urma valului mare de nemultumiri din randul posesorilor de terminale cu Windows Phone 8.1, a caror terminale nu au facut saltul la noua versiune de Windows.

1 Comment

    Comenteaza

    Adresa ta de email nu va fi publicată.