Panourile telefoanelor Moto X 4th gen si Moto G 2016, fotografiate inainte de lansare

Moto_G

Motorola, sau mai bine spus Lenovo, este asteptata sa lanseze la inceputul acestei veri noile telefoane din seria Moto. Insa pana la debutul oficial al noilor smartphone-uri, au inceput sa apara informatii si fotografii care ne ofera detalii interesante despre specificatiile lor.

Spre exemplu, au aparut recent imagini cu panoul frontal, atat al modelului Moto X 4th Gen (varf de gama), cat si cel al modelului de nivel mediu, Moto G 2016, imagini care dezvaluie o caracteristica care va fi specifica noii game Moto by Lenovo. Este vorba de senzorul de amprente al telefoanelor amplasat in partea inferioara fata, care, e posibil sa aiba si functie de buton Home (Acasa). Confirmarea ca este vorba de panoul modelului Moto X 4th Gen, este data de M-ul incercuit (logo-ul Motorola este inscriptionat numai pe modelele premium) si de dimensiunea panoului raportata la palma celui care il tine in mana. Sugereaza ca panoul masoara mai mult de 5″ in diagoanala.

MotoX4-375x500

Moto X 4th Gen va fi lansat cu un ecran de 5.5″ in diagonala si in doua variante: unul cu rezolutie 2K (2.560 x 1.440), celalalt cu rezolutie Full HD (1.920 x 1080), procesorul Snapdragon 820 si 4GB memorie RAM. In timp ce modelul Moto G va beneficia de un ecran Full HD cu aceeasi diagonala de 5.5 inci.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
0
Would love your thoughts, please comment.x