Televizoarele LED de la PC Garage, livrate la pachet cu bere si popcorn!

Televizoarele LED

Fiindca se apropie cu pasi repezi Campionatul European de Fotbal din Franta (10 iunie 2016 — turneu la care s-a calificat si echipa noastra nationala) si cu siguranta foarte multi dintre noi vom urmari cu sufletul la gura meciurile echipei Romaniei in incercarea de a iesi din grupa din care mai fac parte Franta (echipa gazda), Elvetia si Albania, cei de la PC Garage au lansat o campanie  dedicata noua, suporterilor, intitulata „Fă spectacolul la tine acasă alături de prieteni!

Astfel, la orice televizor LED (marca lui nu conteaza) achizitionat in perioada 3 – 31 mai 2016, de pe site-ul magazinului de retail, PC Garage in parteneriat cu Ursus si Star Romania, vor fi oferite cadou 6 doze de bere Ursus si 2 pungi de popcorn Star.

Televizoarele LED, datorita tehnologiei avansate de reproducere a detaliilor si a videoclipurilor de inalta definitie, impreuna cu contrastul si fidelitatea culorilor de care dispun, ofera o experienta remarcabila de fiecare data. In oferta PC Garage, printre cele mai vandute televizoare LED cu rezoluție 4K, se numara si Philips 43PUH4900/88, un televizor subtire care combina Pixel Plus Ultra HD si procesor dual core pentru cea mai inalta calitate a imaginii.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
carmiher

marketing cam dubios

0
Would love your thoughts, please comment.x