Televizoarele LED de la PC Garage, livrate la pachet cu bere si popcorn!

Gadget Talk Youtube

Televizoarele LED

Fiindca se apropie cu pasi repezi Campionatul European de Fotbal din Franta (10 iunie 2016 — turneu la care s-a calificat si echipa noastra nationala) si cu siguranta foarte multi dintre noi vom urmari cu sufletul la gura meciurile echipei Romaniei in incercarea de a iesi din grupa din care mai fac parte Franta (echipa gazda), Elvetia si Albania, cei de la PC Garage au lansat o campanie  dedicata noua, suporterilor, intitulata „Fă spectacolul la tine acasă alături de prieteni!

Astfel, la orice televizor LED (marca lui nu conteaza) achizitionat in perioada 3 – 31 mai 2016, de pe site-ul magazinului de retail, PC Garage in parteneriat cu Ursus si Star Romania, vor fi oferite cadou 6 doze de bere Ursus si 2 pungi de popcorn Star.

Televizoarele LED, datorita tehnologiei avansate de reproducere a detaliilor si a videoclipurilor de inalta definitie, impreuna cu contrastul si fidelitatea culorilor de care dispun, ofera o experienta remarcabila de fiecare data. In oferta PC Garage, printre cele mai vandute televizoare LED cu rezoluție 4K, se numara si Philips 43PUH4900/88, un televizor subtire care combina Pixel Plus Ultra HD si procesor dual core pentru cea mai inalta calitate a imaginii.

1 Comment

  1. carmiher

    July 31, 2017 at 5:47 pm

    marketing cam dubios

Comenteaza

Your email address will not be published. Required fields are marked *