Noi fotografii cu telefonul OnePlus 3

Noi fotografii cu telefonul OnePlus 3

Telefonul OnePlus si-a castigat usor dar sigur renumele de flagship killer, multumita unei strategii de marketing istete a companiei (comercializarea telefoanelor sale pe baza de invitatii si la un pret la care mult mai multa lume si-l putea permite, chiar daca compania nu iesise pe profit in primul an de la infiintare).

Anul acesta OnePlus va lansa cea de-a III-a generatie de flagship killer, OnePlus 3, telefon ce a fost recent vazut in cateva fotografii scapate pe internet, care se presupune ca ar dezvalui designul lui.

Finalul de saptamana, ne aduce o noua serie de fotografii cu fata si partile laterale ale lui OnePlus 3, fotografii care par sa confirme autenticitatea fotografiilor anterioare si implicit aspectul telefonului.

oneplus-3-3

Despre specificatiile tehnice ale lui OnePlus 3 nu se cunosc prea multe, decat ceea ce zvoneste la aceasta ora: ecran de 5.2″ sau 5.5″ cu rezolutie Full HD, procesorul Snapdragon 820, 4 sau 6GB memorie RAM, port USB-C (noul standard), incarcare rapida, carcasa pare a fi metalica iar sistemul de operare va fi Oxygen 3.0 OS (ROM customizat bazat pe Android 6.0 Marshmallow).

Deocamdata nu se stie data cand noul flagship killer va fi disponibil comercial.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.