AndroidSmartphonesSOFTWAREStiri

Telefoanele HTC One, vor primi actualizare la Android N

Telefoanele HTC One, vor primi actualizare la Android N

Zilele acestea are loc Google I/O 2016 (conferinta anuala dedicata developerilor), in Statele Unite, unde marele gigant de cautare pe Internet a anuntat o sumedenie de noutati, atat pe segmentul hardware, cat si pe cel software. Printre aceste noutati se numara si cel de-al treilea update important adus platformei Android (build N).

Odata cu acest anunt soseste si prima veste buna legata de actualizarile de software la aceasta versiune Android, din partea unui producator important de smartphone-uri.

Astfel, HTC Romania a anuntat astazi pe pagina sa oficiala de pe Facebook ca, telefoanele HTC One, vor primi actualizare la Android N. Intre aceste telefoane au fost mentionate modelele HTC One M9 (varful de gama din 2015), HTC One A9 si HTC 10 (varful de gama de anul acesta), neprecizand insa o data cand update-ul ar putea fi disponibil si in ce ordine.

E posibil ca, spre finalul acestei toamne, atunci cand Android 7.0 (build N) va fi oficial disponbil publicului larg, acest update sa ajunga si pe modelele mai sus mentionate de HTC Romania, la o distanta intre 2 si 4 saptamani.

Vom reveni cu detalii la toamna, atunci cand Google este asteptat sa distribuite noua versiune, acum inca in dezvoltare si optimizare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Adblock Detected

Dacă îți place site-ul nostru te rugăm să-l adaugi în Whitelist-ul AdBlock. Mulțumim!