Galaxy Tab Iris, primul gadget Samsung cu senzor de scanare a retinei?

Galaxy Tab Iris

Au inceput deja sa apara pe piata gadgeturi care permit mai mult sau mai putin scanarea fetei sau a ochilor proprietarului pentru a-l putea debloca si avea acces la dispozitiv. Motiv pentru care Samsung Electronics nu vrea sa piarda startul, astfel ca astazi a anuntat lansarea primului sau gadget echipat cu un senzor de scanare a retinei — Galaxy Tab Iris.

Noua tableta din seria Galaxy Tab, model Samsung SM-T116, este un terminal mediocru din punct de vedere al specificatiilor tehnice, insa, a fost gandit pentru zona enterprise, mai exact, a fost realizata pentru utilizare de catre oficiali guvernamentali din India, care vor putea utiliza in siguranta aplicatii ale statului care necesita acces la internet.

Tableta este echipata cu un ecran cu diagonala de 7″, cu rezolutie de 1.024 x 600 pixeli, vine cu un procesor quad-core de 1.2GHz, 1.5GB memorie RAM, 8GB spatiu intern, slot micro SD, camere foto de 2 si 5 megapixeli, o baterie de 3.600 mAh si dispune si de un slot SIM (2G/3G).

Galaxy Tab Iris masoara 9.7mm grosime, cantareste 327 de grame si ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop.

Desi nu impresioneaza la capitolul performanta, tableta a fost conceputa pentru a fi accesibila ca pret si in acelasi timp producator sud-coreean poate testa utilitatea unui astfel de senzor de scanare a retinei. Se zvoneste ca, in toamna, Samsung va lansa phabletul Galaxy Note 6 cu 6GB memorie RAM, S Pen si un astfel de senzor de scanare a irisului.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.