Moto Z, ar putea fi urmatorul varf de gama Lenovo (Motorola)

moto-x-turcoaz

Inca de la debutul gamei de smartphone-uri Moto, acum mai bine de 3 ani de zile, cand Motorola a trebuit sa se reinventeze pentru a nu da faliment, Moto X a fost si inca este port drapelul acestei game. Acum ca Lenovo detine compania Motorola, am putea asista la o schimbare de denumire in 2016, in ceea ce priveste varful de gama al seriei Moto.

Conform unui document listat de autoritatea de inregistrare de marci din Statele Unite, Moto Z ar putea fi denumirea varfului de gama, pe care Lenovo il pregateste pentru toamna aceasta.

moto-z

O serie de zvonuri sugereaza ca Moto Z ar putea fi echipat cu un ecran AMOLED de 5.5″ in diagonala si rezolutie 2K (2.560 x 1.440), cu procesorul Snapdragon 820, 3/4GB memorie RAM, baterie de 3.600 mAh si o camera foto principala de 16MP. Iar ce-a de-a doua varianta a acestui model va dispune de procesor ceva mai slabut, Snapdragon 625, doar 2/3GB memorie RAM, 16/32GB spatiu intern, o camera foto principala pe spate de 13MP si o baterie de 3.000 mAh.

Asteptam cu mare interes debutul noilor telefoane Motorola dezvoltate de aceasta data sub atenta indrumare a celor de la Lenovo, cu speranta, ca producatorul chinez nu isi va pune prea mult amprenta pe aceste telefoane si ca ii vor lasa pe angajatii Motorola sa continue ceea ce au construit bine in toti acesti ani.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.