PC Garage va fi prezent cu un stand la Bucharest Technology Week (27 – 29 mai)

PC Garage va fi prezent cu un stand la Bucharest Technology Week

La finalul acestei saptamani debuteaza unul dintre cele mai mari evenimente de tehnologie din tara — Bucharest Technology Week (27 – 29 mai 2016). Eveniment la care vor fi prezenti o sumedenie de producatori, precum si retaileri si alti jucatori din industria IT. Acestia vor expune in cadrul unor standuri personalizate, cele mai actuale gadgeturi, pe care publicul vizitator le va putea vedea si in unele cazuri chiar testa timp de 3 zile.

Printre cei prezenti la eveniment se numara si magazinul de retail PC Garage, care, in parteneriat cu Network One Distribution si DELL le ofera pasionatilor de tehnologie ocazia de a descoperi cele mai recente sisteme de calcul, bazate pe cele mai puternice configuratii. Printre acestea, se numara si sistemul de realitate virtuala VR Duality, ale carui componente de top sunt placa video AMD Radeon Pro Duo si procesorul Intel Core i7 seria 6700K. AMD Radeon Pro Duo este cea mai performanta placa video, destinata, atat jucatorilor entuziasti, cat si profesionistilor.

De asemenea, vor fi expuse si cateva scaune speciale de gaming, dar si o serie de laptopuri top of the line, cum ar fi Alienware 13 Base, ale caror configuratii pot duce jocurile la detalii maxime. Iar surprizele nu se opresc aici, deoarece PC Garage organizeaza si o tombola, iar norocosul castigator va pleca acasa cu un super premiu: un Ultrabook Dell XPS 15.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *