Se confirma designul final al telefonului OnePlus 3 (Imagini oficiale)

Se confirma designul final al telefonului OnePlus 3

Nu mai avem prea mult de asteptat pana cand se va lansa pe piata generatia a III-a de Flagship killer (varf de gama la un pret foarte bun).

Saptamana aceasta au aparut primele imagini care ne confirma design-ul final al lui OnePlus 3, pe care l-am mai vazut anteriori in fotografii, insa, de aceasta data imaginile vin de la o sursa foarte credibila. Este vorba de autoritatea de certificare a telefoanelor mobile din China, Tenaa.

Pe site-ul acestei autoritati este afisat telefonul OnePlus 3 in toata splendoarea lui. Pe langa cele 4 imagini care ne dezvaluie amplasamentul butoanelor si estetica finala a telefonului din mai multe unghiuri, avem parte si de lista cu specificatiile sale.

Conform sursei OnePlus 3 va fi dotat cu un ecran AMOLED Full HD de 5.5″ in diagonala, cu procesorul Snapdragon 820, 4GB memorie RAM,  64GB spatiu intern pentru stocare fisiere, o camera foto principala de 16MP, una frontala de 8MP, va dispune de o baterie de 3.000 mAh si va rula o versiune customizata de Android Marshmallow, pe care producatorul chinez o denumeste Oxygen OS.

Telefonul OnePlus 3 masoara 7.3 mm grosime, cantareste 160 de grame si va fi comercializat in trei variante de culoare: un gri deschis, negru si auriu. Nu ne mai ramane decat sa aflam pretul si data cand el va fi lansat pe piata. De asemenea, ne asteptam la acelasi tip de comercializare, prin invitatii ca si in trecut.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *