ZenBook 3, un laptop mai subtire si mai usor ca Macbook, dar la fel de elegant [Computex 2016]

zenbook 3

Asteptat cu mare interes de catre presa de specialitate si probabil si de o parte dintre fanii acestui brand, astazi, 30 mai, a avut loc conferinta de presa Asus la Computex 2016, in Taipei. In cadrul acestui eveniment, Asus, a prezentat sub sloganul Zenvolution, noua sa generatie de gadgeturi sub brandul Zen.

Zenbook 3 a fost capul de afis al evenimentului, un laptop cu aceeasi estetica premium (aliaj aluminiu cu pana la 40% mai rezistent) cu care producatorul taiwanez ne-a obisonut in ultimii ani, dar si mai subtire (numai 11.9mm) si mai usor (doar 907 grame), decat actualul Macbook al celor de la Apple, care masoara 13.2mm grosime si 920 de grame.

asus-zenbook-3-gallery-15-1

In ceea ce priveste specificatiile tehnice ale lui Zenbook 3, versiunea cea mai puternica beneficiaza de un display de 12.5″ cu sticla Gorilla Glass 4 si margini foarte subtiri, de procesorul Intel Core i7, 16GB memorie RAM, 1TB PCIe SSD, port conector Thunderbolt / USB-C prin care bateria poate fi incarcata pana la 60% in 49 de minute si poate oferi pana la 9 ore de utilizare la o incarcare full. De asemenea, noul model de Zenbook vine cu un sistem de racire inovator, al carui ventilator masoara numai 3mm grosime.

asus-zenbook-3-gallery-14-1

Asus va comercialza Zenbook 3 in variante de culoare: Albastru (royale blue), Gri (quartz grey) si Auriu (rose gold). Pretul de pornire pentru modelul cel mai slab echipat este de 999$, acesta dispunand de procesorul Intel Core i5, 4GB memorie RAM si 256GB SSD, in timp ce modelul de top va avea un pret de 2.000 de dolari.

asus-zenbook-3-gallery-13-1

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *