Xperia E5, anuntat de Sony pentru piata din Europa, ca un telefon accesibil

Xperia E5

Sony Mobile a anuntat astazi lansarea unui nou smartphone — Xperia E5. Telefonul nu rupe gura targului in materie de performanta, Xperia E5 fiind echipat cu un procesor quad-core MediaTek MT6735 de 1.3GHz si doar 2GB memorie RAM, insa se remarca la  alte capitole.

„Xperia E5 este o abordare fără compromis a proprietăților unui telefon inteligent, în această categorie a pieței”, a declarant Tsutomu Sato, director de Marketing, Sony Mobile Communications. „Este dispozitivul perfect pentru cei în căutare de performanță la un preț accesibil, tehnologia camerei și designul acestui telefon inteligent fiind asociate cu dispozitivele mobile de top.”

Xperia E5 isi propune sa fie un smartphone ceva mai accesibil, pentru piata europeana, oferind o camera foto principala de 13MP, una secundara frontala de 5MP, beneficiaza de un ecran LCD de 5″ 720p HD, are 16GB memorie pentru stocare fisiere intern si dispune de o baterie de 2.700 mAh.

Sony Xperia E5 masoara 8.2mm grosime si 147 de grame si va fi disponibil din luna Iulie in Europa pe alb si/sau negru la pretul de 200 de euro.

Comenteaza

Adresa ta de email nu va fi publicată.